Loading Image

Hírlevél Marketing!

Az alulértékelt haszon!

Sokan nem használják ki a hírlevelek adta lehetőséget. Vagy mert nem ismerik, mekkora potenciál van benne, vagy mert nem tudják kezelni. Ezekre kínálunk mi megoldást.

online marketing genius Hírlevél filnal graphic 2 1

Lássuk milyen előnyökkel jár a hírlevél?

Promóciós levelek.

Ezt gondolom nem kell bemutatnom. A Promóciós levelek azért is jók, hogy tudassuk vásárlóinkkal, ügyfeleinkkel, milyen akcióink vannak, vagy éppen egy új szolgáltatás bevezetését is könnyedén tudjuk reklámozni. Plusz ha nem tűnünk el a “szemük” elől, vagyis emlékezetükben tartjuk magunkat, hamarabb fognak visszatérni.

Lojális vásárlók megjutalmazása.

Sokszor esnek cégek abba a hibába, hogy már meglévő ügyfeleikkel nem törődnek kellően, és csak az újabb és újabb ügyfelek megszerzésére fókuszálnak. Pedig egy elégedett ügyfél könnyebben elköteleződik, ha fent tudjuk tartani az érdeklődését hasznos információkkal, különleges ajánlatokkal. Ahogy az iskolában is szokták mondani: az ötöst könnyű megszerezni, de megtartani nehezebb.

Visszacsábító levelek.

Egy-egy vásárló az idő múlásával egyre kevésbé fog emlékezni webáruházunk, szolgáltatásunk előnyeire. Erre is érdemes odafigyelni. Eleshetünk olyan vásárlótól, ügyféltől, akit már egyszer megszereztünk, de egy jól megfogalmazott hírlevéllel olcsón vissza tudjuk csábítani.

Hasonló termék, vagy szolgáltatás kiajánlása.

Ezt is érdemes megfontolni! Biztosan veled is előfordult, hogy elmentél vásárolni, és elfelejtettél valamit megvenni, pedig indulásnál még az emlékezetedben volt. Ezek a levelek segíthetnek eladni azokat a termékeket is, amelyekre a vásárlóidnak még szüksége lehet, csak elfelejtette a kosarába rakni, vagy egyszerűen nem is gondolt rá.

Hírlevél rendszerrel sporolsz és sporolsz.

Hogyan?

Könnyű kommunikációval.

Olyan ügyfelekkel, vásárlókkal kell kommunikálnod, akik már ismernek.

Segít a bevétel növelésében.

Könnyedén automatizálható, így nem csak pénzt, de időt is spórolhatsz vele.

Mert spórolni jó
a online marketing genius Hírlevél image 5

Tovább olvasod, vagy ajánlatot kérsz?

Egyszer kell jól csinálni.

Egy előre és jól legyártott automatizált hírlevél rendszer nagy százalékban tud bevételt növelni.

Jó grafikával

könnyedén lesz eladható a mondanivalód is.

Jó kommunikáció

jól kell megszólítani az ügyfeleket.

Azt gondolom, hogy ezt kár lenne kihagyni.

Egy érdekes hírlevelet hamarabb elolvasnak mint egy blogot. Egy érdekes hírlevélre felkapják a fejüket az emberek. De ami biztos, egy jól megtervezett akcióval, vagy egy figyelmes levéllel nem csak ügyfelet szerzel, hanem brand-et is építesz.

Ajánlatot kérek
Kérj ajánlatot
Nézd meg aktuális különleges ajánlatainkat.