Lényegretörő leszek.

A keresőoptimalizálás fogalmát, és menetét is leírhatnám, de szerintünk neked inkább a megoldásra van szükséged, és nem egy regényt szeretnél olvasni...

A keresőoptimalizálást azért tudom ajánlani, mert nem csak, hogy megsokszorozod vele a látogatóidat, de akkor is jelen vagy amikor az esetleges kampányaid nem mennek. Szerintem veled is volt már, hogy éjjel kerestél rá valamire, és az organikus, vagyis a keresőoptimalizált oldalt látogattad meg a keresőben. Na pontosan ezért ajánljuk neked ezt a megoldást. Egy általány díjért cserébe, szinte ingyen jutsz potenciális érdeklödőkhöz, vevőkhöz.

Néhány fontos kérdést azért megmagyarázunk

Mi is az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás Search Engine Optimization, vagyis SEO a weblap keresőmotorokban való könnyebb átláthatóságának javítását jelenti. Egy Oldal keresőoptimalizálása leginkább linképítésből, HTML-kódjának szerkesztéséből, illetve relevancia pontosításából áll.

Mennyi időt vesz igénybe a keresőoptimalizálás?

Ez változó lehet. Egy alap keresőoptimalizálás 2-4 hónap között éri el a kivánt eredményt. De mivel ez egy nagyon összetett folyamat, így lehetnek hátráló, vagy gyorsító tényezők.

Miért kell egy keresőoptimalizálás folyamatosan felügyelni?

Az keresők algoritmusát folyamatosan frissítik, ezért az adott oldalt is folyamatosan kezelni kell. Ahogy az informatika fejlődik, és az igények nőnek igy a keresőket is úgy fejlesztik.

Milyen folyamatokat fogunk elvégezni?
  • Kulcsszó tervezés
  • Oldal olvashatóság javítása
  • Meta adatok kezelése
  • Linképítés
  • Relevancia javítás
  • Siker

Persze a keresőoptimalizálás nem ilyen egyszerű feladat, de röviden így tudnám neked összesíteni.