Google Adwords

A Google adwords segítségével nagyon gyors, és hatékony eredményeket tudsz elérni. Ebben tudunk segíteni. A Google Adwords a Google kereső, és Google partner oldalkón levő szöveges hirdetésnek megjelenésével tudsz új potenciális ügyfelek látókörébe kerülni.

Google display

A Google display a Google partner hálozat segítségével olyan banner (képes) hirdetéseket tudunk megjeleníteni ami PL applikácókon belüli, híroldalok, cikkeken belül megjelenő hirdetési felület.

Google remarketing

Na Ő az igazi piszkos játékos ami neked kell. A Google remarketing a Google Display hálozatát felhasználva, még akkor is te jelensz meg az ügyfelednek ha Ő máshol barangol. Igy mindenféle képpen tudni fog róla, hogy neked pont az van a kínálatodban, ami neki kell. 🙂 Még akkor is ha nem.

Youtube hirdetés

Ezzel is biztos találkoztál már, de ha nem akkor fogsz. A youtube oldalán videó előtt megjelenő Tv reklámnak megfelelő reklám. Amivel további vevő csalogató lehet számodra.

Facebook

Facebook hirdetések, na nehogy már ez kimaradjon. A Facebookon is tudod hirdetni a céged, és természetesen itt is van remarketing. Szóval ha egyszer rálépett az oldaladra, és használjuk ezt a kis segítséget, akkor biztosra veheted, hogy téged már nem fog elfelejteni. De ha be szeretnéd csalni arra a mezei Facebook hirdetés tökéletes segítség is lehet.

Instagram

Ha már Facebook akkor ezt se hagyd ki. A fiatal közönséget itt találod. Tudjanak róla, hogy létezel. Mert akkor fognak vásárolni.

Most ha megrendelsz egy Facebook hirdetést, Instagram hirdetés kezelést ajándékba adjuk.